چمنزار آشپزی، نکات خانه داری و موضوعات پراکنده
| ||||||||||||
|
زیباترین نمایشگاه دنیا و خوشمزه ترین نوشیدنی دنیا واسه من اینان: (اگه گفتید چرا..؟!)
[ سه شنبه 22 مرداد 1392برچسب:عکس کودکان,, ] [ 15:40 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ شنبه 29 مهر 1391برچسب:لباس, ] [ 15:19 ] [ نرگس محمدامینی ]
این مطالب از طرف داداش ارش
[ چهار شنبه 26 مهر 1391برچسب:موضوعات پراکنده, ] [ 15:47 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ پنج شنبه 2 شهريور 1391برچسب:موغوعات پراکنده, ] [ 8:6 ] [ نرگس محمدامینی ]
● مواد لازم:
[ یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:آشپزی, ] [ 11:30 ] [ نرگس محمدامینی ]
مواد لازم:
[ یک شنبه 22 مرداد 1391برچسب:آشپزی, ] [ 11:26 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ جمعه 6 مرداد 1391برچسب:عکس, ] [ 15:47 ] [ نرگس محمدامینی ]
حرکات قدرتی ادامه مطلب
اما درباره تفاوتهاي ظاهري باتريهاي اصل و بدل بايد گفت كه باتري اصل هلوگرامي سه بعدي دارد و کانکتورهاي اتصال دهنده باتريهاي اصل به گوشي، برجسته و محکم است که اين وضعيت در باتريهاي بدلي مشاهده نميشود.
به گزارش ايسنا، آنتندهي نامناسب، خرابي اسپيکر و ميکروفن و به هم ريختگي برنامههاي گوشيهاي تلفن همراه، بيشترين دلايل مراجعه مردم به تعميرگاههاي موبايل است. استهلاک سريع باتريهاي برخي از گوشيهاي جديد خريداري شده هم از ديگر مشكلات است كه به گفته فعالان بازار گوشي پايين بودن کيفيت برخي باتريهاي نو و ورود گوشيهاي قاچاق به کشور، از دلايل اصلي مشکلات باتري گوشيهاست. در حال حاضر در بازار برخي گوشيها همراه با گارانتي عرضه نميشوند؛ گوشيهاي تلفن همراه بعد از ورود بهصورت قاچاقي به کشور، بهصورت قطعات جدا از هم توزيع ميشود و به گفته كارشناسان افراد سودجو باتريهايي با کيفيت پايين را جايگزين باتريهاي اصلي ميكنند و در واقع قطعات غير فابريک را در گوشيها کار ميگذارند. اما درباره تفاوتهاي ظاهري باتريهاي اصل و بدل بايد گفت كه باتري اصل هلوگرامي سه بعدي دارد و کانکتورهاي اتصال دهنده باتريهاي اصل به گوشي، برجسته و محکم است که اين وضعيت در باتريهاي بدلي مشاهده نميشود. به تاكيد كارشناسان مردم بايد متناسب با نياز خود به خريد گوشي اقدام كنند و نبايد از دوربين عکاسي و فيلمبرداري موبايل استفاده بيرويه شود و خريد گوشي به دليل بالا بودن کيفيت دوربين آن کار اشتباهي است. گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی
[ دو شنبه 2 مرداد 1391برچسب:موضوعات پرکنده, ] [ 7:48 ] [ نرگس محمدامینی ]
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با اشاره به شیوه آموزش مصرف شیر در درس «کوکب خانم» که به گفته او قدیمی است، تاکید کرد: اگر این درس را از کتاب درسی مقطع ابتدایی حذف نمیکردیم، وزیر بهداشت به ما اعتراض میکرد.
گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی [ سه شنبه 20 تير 1391برچسب:موضوعات پرکنده, ] [ 13:16 ] [ نرگس محمدامینی ]
تقدیم به پدر مادر عزیزم [ سه شنبه 20 تير 1391برچسب:عکس, ] [ 13:10 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ سه شنبه 20 تير 1391برچسب:مدل لباس, ] [ 12:57 ] [ نرگس محمدامینی ]
مــــــادر من فقط یک چشم داشت. من از اون متنفر بودم … اون همیشه مایه خجالت من بود. اون برای امرار معاش خانواده برای معلم ها و بچه مدرسه ای ها غذا می پخت. یک روز اومده بود دم در مدرسه که منو به خونه ببره خیلی خجالت کشیدم. آخه اون چطور تونست این کار رو بامن بکنه؟ روز بعد یکی از همکلاسی ها منو مسخره کرد و گفت مامان تو فقط یک چشم داره! فقط دلم میخواست یک جوری خودم رو گم و گور کنم. کاش مادرم یه جوری گم و گور میشد … بهش گفتم اگه واقعا میخوای منو بخندونی و خوشحال کنی چرا نمیمیری؟ اون هیچ جوابی نداد …. دلم میخواست از اون خونه برم و دیگه هیچ کاری با اون نداشته باشم! سخت درس خوندم و موفق شدم برای ادامه تحصیل به سنگاپور برم، اونجا ازدواج کردم، واسه خودم خونه خریدم، زن و بچه و زندگي … از زندگی، بچه ها و آسایشی که داشتم خوشحال بودم تا اینکه یه روز مادرم اومد به دیدن من.. اون سالها منو ندیده بود و همینطور نوه هاشو.. وقتی ایستاده بود دم در بچه ها به اون خندیدند و من سرش داد کشیدم که چرا خودش رو دعوت کرده که بیاد اینجا، اونم بی خبر! سرش داد زدم: چطور جرات کردی بیای به خونه من و بجه ها رو بترسونی؟ گم شو از اینجا! همین حالا! اون به آرامی جواب داد: اوه خیلی معذرت میخوام مثل اینکه آدرس رو عوضی اومدم و بعد فوراً رفت و از نظر ناپدید شد. یک روز یک دعوتنامه اومد در خونه من درسنگاپور برای شرکت درجشن تجدید ديدار دانش آموزان مدرسه ولی من به همسرم به دروغ گفتم که به یک سفر کاری میرم. بعد از مراسم ، رفتم به اون کلبه قدیمی خودمون؛ البته فقط از روی کنجکاوی. همسایه ها گفتن که اون مرده! اونا یک نامه به من دادند که اون ازشون خواسته بود که بدن به من: ای عزیزترین پسرم، من همیشه به فکر تو بوده ام.. منو ببخش که به خونت اومدم و بچه ها تو ترسوندم! خیلی خوشحال شدم وقتی شنیدم داری میای اینجا.. ولی من ممکنه که نتونم از جام بلند شم که بیام تورو ببینم! وقتی داشتی بزرگ میشدی از اینکه دائم باعث خجالت تو شدم خیلی متاسفم! آخه میدونی … وقتی تو خیلی کوچیک بودی تو یه تصادف یک چشمت رو از دست دادی به عنوان یک مادر نمییتونستم تحمل کنم و ببینم که تو داری بزرگ میشی با یک چشم؛ بنابراین مال خودم رو دادم به تو.. برای من اقتخار بود که پسرم میتونست با اون چشم به جای من دنیای جدید رو بطور کامل ببینه
[ یک شنبه 18 تير 1391برچسب:موضوعات پراکنده, ] [ 14:26 ] [ نرگس محمدامینی ]
سیر علاوه بر اینکه طعم دهنده خوبی برای انواع غذاها محسوب می شود دارای خواص درمانی مفیدی نیز هست. سه مورد از خواص درمانی سیر عبارتند از:
به عقیده پژوهشگران امکان ابتلا به سرماخوردگی معمولی در افرادی که روزانه مقداری سیر مصرف می کنند بسیار کمتر از سایر اشخاص است. سیر خام دارای فیتوکمیکال هایی است که می توانند به از بین بردن باکتری ها و ویروس های بیماری زا کمک کنند. 2- سطح کلسترول را کاهش می دهد به گزارش پرشین وی ، طی نتایج حاصله بیش از 12 تحقیق منتشره ، اشکال مختلف سیر ( خام ، پخته ، سرخ شده و...) سطح کلسترول را به میزان قابل توجهی پایین می آورند. از این رو می توان نتیجه گیری کرد که سیر درمانگر خوبی برای فشار خون بالا و بیمارهای قلبی است. 3- مقاومت بدن را بالا می برد. طی بررسی های دقیق صورت گرفته ، سیر منبع خوبی از انرژی بوده که موجب تقویت نیروی جسمی شده و استقامت بدن را افزایش می دهد. اگر روزانه به مقدار کم ، سیر بخورید در دراز مدت شاهد افزایش استقامت و نیروی بدنی خود خواهید شد. اختصاصی گروه سلامت پرشین وی
[ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:موضوعات پراکنده, ] [ 15:27 ] [ نرگس محمدامینی ]
گوجهفرنگیها، دارای مقدار کمی کالری بوده و به خصوص اگر خوب رسیده باشند از خواص تغذیهای فراوانی برخوردار خواهند بود. برای مثال مقدار بتاکاروتن موجود در گوجهفرنگیهای قرمز و کاملا رسیده حدود 4 برابر گوجهفرنگیهای نرسیده است.گوجهفرنگیها منبع خوبی از ویتامینهای C و K ، کاروتنها (بخصوص لیکوپن) و بیوتن هستند. آنها همچنین سرشار از ویتامین B6 ، نیاسین، اسید فولیک، فیبر و اسید پانتوتنیک هستند. این سبزی به خاطر داشتن مقدار فراوان لیکوپن، فواید بسیاری برای سلامتی انسان دارد. نتایج بررسیها حاکی از آن هستند که کاروتن قرمز (لیکوپن) موجود در گوجهفرنگی، محافظ بسیار خوبی در برابر سرطانهای پوست، پروستات، کولون، ریه و سینه محسوب میشود. همچنین تحقیقات نشان میدهد، لیکوپن، احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، آب مروارید، تخریب لکه زرد چشم ( دژنراسیون ماکولا) را کاهش میدهد و قبل از اینکه رادیکالهای آزاد بتوانند به ساختار سلولی آسیبی وارد کنند آنها را خنثی میکند.مصرف گوجه فرنگی نیرو و نشاط می بخشد و پوست و دانههای آن به هضم غذا کمک میکند و رودهها را پاک میکند.مصرف گوجه فرنگی برای اشخاصی که مبتلا به سنگ کلیه و مثانه و کبد هستند، تجویز شده است. *تذکرات: • گوجه فرنگی نارس و کال هضمش سنگین است، لذا خوردن آن باعث دل درد میشود. • سرخ کردن زیاد گوجه فرنگی در روغن باعث سنگینی هضم آن میشود و روی آتش کباب کردن آن مناسب است. • مادهای سمی به نام سولانین در گوجهفرنگی سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب مسمومیت میشود و دل پیچه و اسهال را ایجاد میکند.
[ چهار شنبه 7 تير 1391برچسب:مضوعات پرکنده, ] [ 14:45 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ چهار شنبه 7 تير 1391برچسب:عکس, ] [ 14:34 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ دو شنبه 5 تير 1391برچسب:دسته گل, ] [ 16:2 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ دو شنبه 5 تير 1391برچسب:شعر, ] [ 15:53 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ یک شنبه 4 تير 1391برچسب:انواع لباس خواب, ] [ 14:23 ] [ نرگس محمدامینی ]
مست وبارانی شده چشمهای من [ شنبه 3 تير 1391برچسب:شعر, ] [ 11:7 ] [ نرگس محمدامینی ]
مواد لازم ماهی حلوا یا شوریده 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری + 2 قاشق غذاخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری روغن 2 قاشق غذاخوری گرد لیموعمانی 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پیاز خرد شده 3 عدد سیر کوبیده 2 قاشق چایخوری گشنیز یک چهارم پیمانه برنج 3 پیمانه آب 5 پیمانه طرز تهیه * قسمت سر ماهی را جدا کرده و شکافی در قسمت شکم بدهید و محتویاتش را کاملاً خالی کنید. ماهی پاک کرده را با آب سرد بشویید و بعد از شستن، مقداری نمک روی آن بپاشید. * یک ساعت بعد مجدداً آن را شسته، خشک کرده و مقداری زردچوبه روی آن بپاشید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید به طوری که کاملاً طلایی شود. * گرد لیمو، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. * پیاز داغ و سایر مخلفات را داخل شکم ماهی بریزید. * برنج را آبکش کنید. * در قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، ماهی را درسته ته قابلمه قرار دهید و برنج آب کشی شده را روی ماهی بریزید و به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. * در صورت نچسب بودن قابلمه میتوانید ته چین را درسته برگردانید. ولی اگر قابلمه نچسب نبود، هنگام کشیدن غذا، پلو را در دیسی جداگانه و ماهی شکم پر را نیز در دیسی دیگر بکشید. این غذا مخصوص کشورهای حوزه خلیج فارس است. سس تند گوجه فرنگی (دقوس) چون ماهی و میگو دارای طبع سرد است بهتر است همراه با آنها، سس تند گوجه فرنگی نیز میل شود. مواد لازم گوجه فرنگی رنده شده 4 عدد رب گوجه فرنگی نصف پیمانه فلفل قرمز 3 عدد نمک 1 قاشق چایخوری سیر 4 حبه آب 2 پیمانه طرز تهیه * تمامی مواد را با هم مخلوط کرده (یا در مخلوط کن بریزید) به مدت 1 ساعت پوره را روی حرارت ملایم قرار دهید. * وقتی آب سس به نصف مقدار اولیه رسید سس گوجه فرنگی آماده است. نکته نام دیگر این غذا مطبق سمک است که یکی از غذاهای دریایی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس میباشد. منبع :تبیان
[ سه شنبه 30 خرداد 1391برچسب:اشپزی, ] [ 7:26 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ جمعه 26 خرداد 1391برچسب:عکس, ] [ 19:0 ] [ نرگس محمدامینی ]
از این شب های بی پایان، شعری از طرفه دوستی [ پنج شنبه 4 خرداد 1391برچسب:موضوعات پراکنده, ] [ 17:56 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:عکس های متحرک, ] [ 18:27 ] [ نرگس محمدامینی ]
- بصورت روزانه و زیاد از ریمل استفاده نکنید. - بعد از استفاده از ریمل با یک برس خشک ریمل مژه های خود را از هم جدا نمائید. - بهتر است هر شب قبل از رفتن به رختخواب کمی روغن زیتون و یا روغن کرچک به مژه های خود بزنید تا آنها را تقویت کنید. بهتر است اینکار توسط یک برس خشک ریمل انجام گردد. - پیشنهاد می شود گاهی اوقات از سرمه برای کشیدن خظ چشم استفاده کنید تا بدین ترتیب مژه ها تقویت شده و مژه های جدید بتوانند جوانه بزنند.همچنین سرمه به رشد مژه های کوتاه نیز کمک فراوانی خواهد کرد و چشمان شما را از هرگونه آلودگی پاک می کند. - در نهایت بهتر است برای پاک کردن ریمل از روی مژه ها از مواد طبیعی نظیر روغن زیتون ، روغن بادام یا کرچک استفاده کرده و با زور ریمل را از مژه های خود جدا نکنید. چرا که مژه ها بدین صورت کنده شده و آنهایی هم که نریزند دچار سستی شده و درآینده خواهند ریخت.
[ چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:پوست ومو, ] [ 13:22 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:مدل لباس, ] [ 10:30 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:عکس لباس, ] [ 10:24 ] [ نرگس محمدامینی ]
انتخاب آرایشی که برازنده رنگ چشمهایتان باشد، باعث کوچکشدن دایره وسیع انواع آرایشها میشود و چهره شما خاص، زیبا و بینظیر جلوه میکند. کسانی که رنگ چشمانشان قهوهای است ( رنگ غالب چشم ایرانیها همین رنگ است ) انتخاب سایه و رنگ پایه برای چهرهشان، چندان سخت نیست؛ فقط کافی است مطلب زیر را بخوانید تا در جریان این امر قرار بگیرید. برای خط چشم، رنگی را بردارید که با سایه چشمها بیشترین هماهنگی را داشته باشد. تونهای آبی یا گوجهای، بهترین گزینهها برای سایههای آبی و بنفش است. یک خط چشم مشکی ( که به شکل سنت درآمده! ) باعث میشود چشمها حالتی دراماتیک به خود بگیرند و چشمان قهوهای شما بیشتر بدرخشند. استفاده از ریمل سیاه نیز به بازشدن و درخشش چشمهایتان کمک خواهد کرد. با توجه به اینکه ریمل برای بلندتر و ضخیمتر شدن مژهها ساخته شده است، به عنوان یکی از ملزومات آرایش هر رنگ چشمی، مورد استفاده قرار میگیرد اما برای چشمهای قهوهای، ریملهای مشکی باعث افزایش گرمی و شکوه سایه و رنگ چشمهایتان میشود. بهتر است باقی آرایشتان در حد جزئی باشد تا فقط چشمهایتان جلب توجه کنند. اگر برای لب و گونههایتان از رنگهای خنثی استفاده کنید، چشمهای شما کانون توجه خواهند بود و زیبایی و آراستگی چهرهتان حفظ میشود. نکته یک : نکته دو : زن روز گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی [ سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:آرایشی, ] [ 7:26 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:عکس, ] [ 18:59 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:عکس, ] [ 18:53 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:عکس, ] [ 18:51 ] [ نرگس محمدامینی ]
مواد لازم: طرز تهیه:
[ جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:آشپزی, ] [ 20:41 ] [ نرگس محمدامینی ]
1- برای زیبایی و ماندگاری هر چه بیشتر رژ لب ، قبل از زدن هرگونه رنگ روی لب ها مقداری کرم پودر و سپس پنکیک روی لب ها بمالید.هرچه پودر روی لب ها بیشتر باشد ماندگاری رژ لب روی آنها بیشتر خواهد بود.
تهیه وترجمه: گروه سبک زندگی پرشین وی/زینب اسحاقیان گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی
[ سه شنبه 12 ارديبهشت 1391برچسب:پوست مو, ] [ 18:13 ] [ نرگس محمدامینی ]
نها شش ماه دارد اما به راحتی صحبت می کند، هنگام گرسنگی از مادرش تقاضای شیر کرده و حتی می تواند آهنگ بنوازد.او نابغه است. یزابلا اونیشیک، نوزاد انگلیسی تباری است که از بدو تولد با نوزادان دیگر تفاوت داشت. مادرش می گوید: ایزابلا وقتی به دنیا آمد با نوزادان دیگر در بیمارستان فرق داشت و نگاهش عاقلانه و معنا دار بود، به همین نسبت وقتی چند روز از تولدش گذشت با صدایی نامفهوم اما معنا دار می گفت "ما" و در واقع به من و همسرم می فهماند که شیر می خواهد، و الان که او شش ماهه است با صدایی رسا می گوید: مادر ،من شیر می خواهم. ادامه مطلب [ دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:موضوعات پرکنده, ] [ 16:0 ] [ نرگس محمدامینی ]
آنتوان چخوف : خوشبختی وجود ندارد و ما خوشبخت نیستیم ، اما می توانیم این حق را به خود دهیم که در آرزوی آن باشیم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ارد بزرگ : ارزش استاد را دانستن هنر نیست ، بلکه بایستگی است . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * [ جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:موصوعات پراکنده, ] [ 15:33 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ پنج شنبه 7 ارديبهشت 1391برچسب:عکس, ] [ 18:55 ] [ نرگس محمدامینی ]
مواد لازم: گوشت چرخكرده: 500 گرم، آرد نخودچي: به اندازهاي كه مواد به هم بچسبد، پياز متوسط: يك عدد، جعفري ريزشده: 3 قاشق غذاخوري، رب گوجهفرنگي: يك و نيم قاشق غذاخوري، نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم. طرز تهيه: ابتدا پياز را رنده و با گوشت چرخكرده مخلوط كنيد. سپس جعفري خردشده را همراه با مقداري نمك و فلفل به پياز و گوشت اضافه كنيد. حالا كمي آرد نخودچي داخل مواد بريزيد و خوب مالش دهيد تا مواد بخوبي مخلوط شود. اگر آرد نخودچي كم بود، مقدار بيشتري آرد به غذا اضافه كنيد و مالش دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند. حالا در يك قابلمه، رب را با كمي روغن تفت دهيد و كمي آب به آن اضافه كنيد تا جوش بيايد. در اين مرحله بايد به اندازه يك گردو از مواد را برداريد و در دست مالش دهيد، سپس آن را در قابلمه بيندازيد. تمام مواد را به اين صورت داخل قابلمه بريزيد تا تمام شود. پس از آن در ظرف را بگذاريد و شعله گاز را كم كنيد تا مواد مغز پخت شود.
منبع :اینترنت
[ چهار شنبه 6 ارديبهشت 1391برچسب:آشپزی, ] [ 16:59 ] [ نرگس محمدامینی ]
مواد لازم: لوبیا سبز 500 گرم
1- دم لوبیا سبزها را گرفته و بشویید. سپس به ابعاد دلخواه خرد کنید و درون آبی که در حال جوشیدن است بریزید. پس از حدود 2-1 دقیقه آنها را در آبکش سرازیر کنید. 2- قارچها را خرد کرده یا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهید. بلافاصله از آب خارج کرده و درون صافی بریزید. 3- برای این که قارچها آب نیندازد، بهتر است، روی آنها آب سرد ریخته و سپس فشار دهید تا آب اضافیشان خارج شود. 4- سیرها را پوست کنده و خرد کنید. 5- فلفلها را خرد کنید. بسته به میزان تند بودن فلفلها، میتوان مقدار آنها را کم یا زیاد کرد. در ضمن برای زیباتر شدن این ترشی میتوان از فلفل با رنگهای مختلف استفاده کرد. در صورت تمایل میتوان از پودر فلفل به جای فلفل تازه استفاده کرد. 6- سبزیها را شسته و بگذارید تا آب اضافی آنها برود. سپس ریز خرد کنید و در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود، میتوان از سبزی خشک استفاده کرد. البته ارجحیت استفاده از هر دو نوع سبزی (خشک و تازه) است؛ به شرطی که مقدار گفته شده برای هر کدام نصف شود. 7- قارچ، لوبیا سبز، فلفل، سیر و سبزی را مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید. 8- ادویه و زردچوبه را با مقدار کمی سرکه مخلوط کنید و روی مواد آماده شده بریزید. سپس به اندازهی کافی سرکه درون ظرف بریزید تا به طور کامل روی مواد را بپوشاند. آنگاه درب ظرف را ببندید و در جایی خنک نگهداری کنید منبع:اینترنت
[ چهار شنبه 6 ارديبهشت 1391برچسب:ترشی, ] [ 7:47 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ دو شنبه 4 ارديبهشت 1391برچسب:عکس متحرک, ] [ 19:24 ] [ نرگس محمدامینی ]
[ دو شنبه 4 ارديبهشت 1391برچسب:لباس دامنی, ] [ 19:8 ] [ نرگس محمدامینی ]
|
|
||||||||||
[ طراحی : قالب سبز ] [ Weblog Themes By : GreenSkin ] |